Takhle nám roste Tomášek ;-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday 14 August 2010

Šestiměsíční kontrola u pana doktora

Včera v pátek 13. srpna jsem byl na šestiměsíční kontrole u pana doktora. Už vážím 8.6 kg (19lbs) a měřím 71 cm (28 inches). Mlíčko piju už jenom ke snídani a k večeři (zhruba 250 ml) a flaštičku si už také držím sám. K svačinkám mi maminka dává banánek s brosvičkou, které mám ze všeho nejradši a pak také jablíčka, meruňky, maliny, mrkvičku s piškotkem.
K obědu nejradši papám kuřecí masíčko s mrkvičkou a pak přidáváme buď květák, brokolici, hrášek, sladké brambůrky, těstoviny a nebo rýži. Brzo vyzkoušíme i rybičku a jiná masíčka!
Jinak v Čechách u babičky a dědečka jsem se naučil přetáčet ze zádíček na bříško a také jsem se naučil papat ze lžičky. Co jsem se vrátil zpět na Floridu, tak dělám samé pokroky. Nejdříve jsem se začal na bříšku otáčet podle směru hodinových ručiček, abych došáhl na všechny hračky okolo mě, pak jsem začal dělat kliky a teďka jsem už na kolínkách a houpu se sem a tam. Spinkám skoro celou noc, občas mě ale trápí zoubek, který se ještě neprořezal. Jinak mám rád říkanky a písničky. Tatínek se učí se mnou a už se naučil i paci paci pacičky :-) Mám rád zvuky zvířátek, nejradši mám mňoukání kočičky, to mě pokaždé rozesměje. Už si také žvatlám, hlavně po ránu a pořád říkám hele ejlé ehlé. Jsem moc hodnej a šikovnej chlapeček, pořád se směju a mám radost z každé maličkosti ;-)

Thursday 12 August 2010

Sunday 8 August 2010

Monday 2 August 2010

Přijel k nám na návštěvu strejda Dan a také jsem oslavil půl roku!

V sobotu 31.července jsem oslavil půl roku. Dostal jsem dortík, ale na první svíčku si ještě počkám :o)
To se to krásně matlá :-D

Od strejdy Danyho jsem dostal super tričko se zvířátky ze San Diego Zoo
Mám opět dobrou náladu!



Se strejdou Danym

DJ Danski :o)
Pánská jízda na gauči

A už je to tady - hry Xbox :-D
Soustředíme se.....
Se strejdou blbneme v bazéně
S maminkou